Over

SCHUT juridisch advies & consultancy is in 2020 opgericht door Gerben Schut. Na een periode te hebben gewerkt als advocaat bestuursrecht, is hij geruime tijd werkzaam geweest bij een van de grotere zakelijk dienstverleners van Nederland op juridisch, financieel en bedrijfskundig gebied. Hij heeft gewerkt bij een groot aantal gemeenten, maar ook voor rechtsbijstandverzekeraars, particulieren en bedrijven. Naast juridisch inhoudelijke ervaring en ervaring met het vormgeven van juridische processen heeft Gerben trainingen gegeven over onder andere de Wet openbaarheid van bestuur, de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en vaardigheden voor beroepsjuristen.

Met zijn diepgaande juridische kennis gecombineerd met goede communicatieve vaardigheden, doortastendheid, flexibiliteit en oog voor het grotere geheel levert hij een toegevoegde waarde. Het uitleggen van wet- en regelgeving in begrijpelijke taal, een 'handen uit de mouwen' mentaliteit en een oplossingsgerichte insteek zijn bovendien kenmerkend voor de dienstverlening van Gerben en SCHUT juridisch advies & consultancy. 

Gerben is beschikbaar als juridisch adviseur voor adviesopdrachten, consultancy en detachering op het gebied van onder andere algemeen bestuursrecht, omgevingsrecht, handhaving en bestuursrechtelijke procesvertegenwoordiging. 
Ook beschikt hij over een groot netwerk zodat hij u indien nodig kan doorverwijzen naar andere juridisch specialisten en/of advocaten. Bent u benieuwd naar wat anderen zeggen over zijn dienstverlening? Op de pagina referenties treft u eerdere ervaringen met hem aan.  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn